Koçluk Gelişim Zirvesi 18 Ocak'ta sizlerle buluşuyor. Yeniden İnşa Ediyoruz temasıyla koçları ve odağına insanı alarak gelişime ve değişime, yeniliğe ve dönüşüme doğru yol alan tüm profesyonelleri buluşturuyor
Coach Magazine Türkiye, 2.yaşında yapacağı ilk KOÇLUK GELİŞİM ZİRVESİ’yle Koçları ve odağına insanı alarak
gelişime ve değişime, yeniliğe ve dönüşüme doğru yol alan tüm profesyonelleri buluşturuyor.
ION Academy, Founder
Siemens Türkiye’de, 32 yıl; Sağlık, İnsan Kaynakları, IT Çözümleri ve Servisleri, Kurumsal Teknolojiler, Tedarik Zinciri Yönetimi, Şehirler, Endüstri ve Dijital Fabrikalar Bölümleri Direktörlükleri ile, bir dönem “Siemens Business Solutions” şirketi Genel Müdürlüğü yaptı. İcra Kurulu Üyeliği ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinin ardından, Ekim 2017’de “ION Academy’yi kurdu. Danışmanlık, mentorluk/koçluk ve eğitmenlik yapıyor.
Koçarlı/Aydın 1957 doğumlu. Tarsus Amerikan Koleji ve İTÜ Elektronik Fakültesi mezuniyetinden sonra Viyana Teknik Üniversitesi’ni ikinci üniversite olarak master derecesi ile bitirdi. Eş zamanlı olarak aynı üniversitede 5 yıl asistanlık yaptı.
Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Derneği kurucu başkanı, TÜSİAD Endüstri 4.0 Çalışma Grubu kurucu başkanı, Etik ve İtibar Derneği kurucu başkanı.
Tıbbi Görüntüleme, Personel Yönetimi, Türkiye Bilişim, Bilişim Sanayicileri, Yazılım Sanayicileri, International Coach Federation USA, ICF Türkiye, Rotary, Propeller, AlumniTurk, Mutfak Dostları, Füturistler, Buğday, Slow Food, Batı Urla Köyleri Dernekleri’nde; Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Sağlık ve Eğitim Vakfı ile Bilim Merkezleri Vakfı’nda üyelik veya yönetim kurulu üyeliği yaptı, yapıyor.
“Melek Yatırımcı”, “ICF Associate Certified Coach” ve “KOBİ/Startup Mentorluğu” sertifikaları var.
“Dijitalleşme ve İnovasyon Çağında Değişimi Yönetmek”, “Dijital Çağda Koçluk/Mentorluk”, “Tükenmişlik Sendromu” ve “Endüstri 4.0 El Kitabı” adlı kitapları yayına hazırlanmakta.
President at EMCC Turkey
Demet UYAR 1969 İzmir doğumludur. Özel İzmir Amerikan Lisesi’nden 1987 yılında mezun oldu. Lisans derecesini, Boğaziçi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 1991 yılında aldı. University of London, İngiltere, External Program’da Örgütsel Davranış alanında Yüksek Lisans yaptı. Demet Uyar, koçluğun Türkiye’deki öncülerinden biri olarak 2002 senesinden beri üst ve orta düzey yöneticilere koçluk yapmaktadır. Ayrıca kurum içi koçlara, mentorlara ve profesyonel koçlara süpervizyon vermektedir. Verdiği koçluk hizmeti 3.000 saati aşmıştır. 2010’da Sistem Yayıncılık tarafından yayınlanan “Yönetimde Koçluk Yaklaşımı” kitabının eş yazarıdır. 2001’de yayınlanan “NLP’nin İlkeleri” (Sistem Yayıncılık) adlı kitabın çevirisini gerçekleştirmiştir. Çeşitli gazete ve dergilerde makaleleri yayınlanmaktadır. Bilgi Üniversitesi’nde “Liderlik ve İletişim” ve “Değişim Yönetimi ve Örgütsel Gelişim” konularında yüksek lisans dersleri vermektedir.
Demet Uyar, 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Navitas’ın kurucusudur. Aynı zamanda Bilgi Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları yüksek lisans programında ders vermektedir. Sunduğu eğitimler arasında Koçluk ve Mentorluk, NLP, Duygusal ve Sosyal Zeka, Liderlik ve Etkin Performans Görüşmeleri gibi konular yer almaktadır. Kurumlarda “Pozitif Sorgu” ve “Pozitif Kurum Kültürü Yaratma” ve Çalışan Bağlılığını yükseltme konularında danışmanlık yapmaktadır. 2009’da ICF - International Coach Federation’dan onay alan Türkiye’nin ilk koçluk programı olan “Gelişimsel Keşif Koçluğu” modelinin yaratıcısıdır. Ayrıca Pozitif Psikoloji alanında iş dünyasına ve okullara eğitimler vermektedir.
MareFidelis & Gestalt Center Coach
Dost Can Deniz, Uluslararası Koçlar Federasyonu ICF’ten Master Certified Coach sertifikasyonunu alan Türkiye’deki ilk koçtur. Gestalt Center for Coaching liderleri ve kurucularından olan Dost, 20 yılı aşan ve 10,000 saate yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en deneyimli koçlarındandır. Dost özellikle tepe yönetici koçluğu, tepe yönetim takımlarına koçluk, lider gelişimi, adaptif değişim ve liderlik ile kişisel ve kurumsal farkındalık alanlarında uzmanlaşmıştır. Kariyerini profesyonel koçluk yönüne doğru çevirmeden önce Dost Deniz çeşitli bankalarda yönetici olarak çalışmıştır. Dost Deniz’in ilk kitabı “Cesur Sorular” Kasım 2003’te yayınlanmış, bugüne kadar 14 baskı yapmış ve koçluk alanında en çok satan kitaplar arasına girmiştir. Kişisel blogunda ve çeşitli dergilerdeki köşelerinde yöneticilik ve yaşamla ilgili yazılar yazmaktadır. Uzun bir süredir meditasyon, Uzak Doğu savaş sanatları ve Qi Gong ve Dharma alanında çalışan Dost, bu alanlarda eğitmenlik yapmaktadır.
President at EMCC Global
EMCC Mentorluk ve Koçluk Konseyi Dünya Başkanı olan Dr. Rıza Kadılar, Ankara Fen Lisesi’nden sonra ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup Stanford Üniversitesi’nde yüksek lisansını, HEC, Paris’de MBA ve Marmara Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi’nde basın ekonomisi üzerine doktorasını yaptı. INSEAD Executive Education bünyesinde yer alan “Strategic Bank Management” programını tamamladı. Profesyonel kariyerinde 1994 yılından günümüze kadar Paris, Londra, Amsterdam ve İstanbul merkezli bankalarda genel müdürlük de dahil olmak üzere üst düzey görevlerde bulunan Dr. Kadılar, bu süre zarfında üç kurumun kuruluşuna ve iki kurumun kapatılmasına liderlik etmiş, ayrıcı üç ayrı Avrupa ülkesindeki iştiraklerin birleştirilmelerinin sorumluluğunu yerine getirmiştir. Yayınlanmış beş kitabı olan Dr Kadılar’ın “liderlik”, “dijital dönüşüm”, “mentorluk ve koçluk” ile “kapsayıcı ve çevik liderlik” konularında çalışmaları bulunmaktadır. Önde gelen bazı kurumlarda bağımsız yöntetim kurulu üyesi olarak da görev almıştır. Teknoloji startup yatırımları yapan Dr. Kadılar mesleki kariyerinin yanı sıra English Speaking Union (ESU) Türkiye ve Çin-Türk Araştırma Merkezi (ÇİTAM) başkanı, “Institut du Bosphore” bilim kurulu üyesi, PERYON dijitalizasyon temsilcisi, TUSIAD Hollanda Görev Gücü başkanı ve Hisar Eğitim Vakfı mütevellisidir. Bloomberg Businessweek Türkiye dergisinde makaleleri yayınlanmaktadır. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.
House of Human CEO
20 yıllık bir yöneticilik kariyerin ardından, kurumların ve bireylerin kendi değişimlerini yönetmeleri amacıyla House of Human Koçluk, Eğitim ve Danışmanlık kurucu ortakları arasında yer almıştır.
Alanında, ülkemizi uluslararası seviyede temsil eden Umut, kurumsal ve bireysel gelişimi yönetme kapsamında 19 yıl süreyle verdiği yüzlerce eğitim ve konferans paralelinde etkili ve hedef odaklı bir konuşmacıdır.
“Bir Yaşam Ustalığı, Mutluluk” kitabı yazarı ve “Profesyonel Koçluk”, “Koçluk Atölyesi” kitapları eş yazarı olan Umut’un, işletme ve strateji alanında yüksek lisanları mevcut olup doktora tez çalışmasını, kurumlarda koçluğun performansa etkisi üzerine tamamlamıştır. Koçluk alanında ICF ve AC onaylı beş farklı eğitim programı mevcuttur. Türkiye’nin ilk ACSTH onaylı programını hazırlayan Umut, 1400’ün üzerinde profesyonel koç yetiştirmiştir.
PCC - Storytelling Designer
Pusulası; "Merak et, Hayret et, Şaşır, Fark et, Keşfet, Öğren ve Deneyimle"
Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde tamamlamış, 1998 yılında Türkiye’nin en büyük özel sermayeli bankasında çalışma hayatına başlamıştır. Kurumsal alanda toplamda 21 yıl süren deneyiminin ilk 11 yılında Bankanın satış ve pazarlama reformu çalışmalarında pilot ekipler içerisinde etkin roller üstlenmiş, devamında ise sırasıyla Yönetim Kurulu’na bağlı iş biriminde ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nde kendisine bağlı ekiplere liderlik yapmıştır.
Profesyonel iş yaşamını sürdürürken yaşam pusulası ve kişisel vizyonuna kendisini yaklaştıran 10 bin saatin üzerinde akademik ve disiplinel çalışmaya katılan Sn. Çavdar; 2019 yılında 21 yıl süren kurumsal işinden, özgün iş modelini hayata geçirmek hedefi ile istifa etmiştir.
International Coaching Federation (ICF) akredite Professional Certified Coach (PCC) olan Sn. Çavdar, 2019 yılından itibaren, tescilli markası "ANLATMAZSAM ÇATLARIM" çatısı altında, hikâyeleştirme kurgusu ile kişi ve kurumlara özel tasarladığı eğitimleri sunmaktadır. "Eğitmenlik", "Profesyonel Koçluk", "Mentorluk" ve "Konuşmacılık" hizmetlerinin yanı sıra "Marka Metin Yazarlığı", "Marka Danışmanlığı" ve "Profesyonel Seslendirme" hizmetleri vermeye devam etmektedir.
Nöropazarlama alanında yüksek lisans öğrencisi olan Sn. Çavdar, evli ve bir kız çocuk annesidir.
Gelecek Tasarım Uzmanı
Bilkent Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 1998’de mezun oldu.
Kısa bir süre, insan kaynakları alanında çalıştıktan sonra kurumsal hayatın kendisine göre olmadığına karar vererek işinden ayrıldı.
Üniversite ve iş hayatında kadınların aktif bulunmaları için çeşitli sivil toplum kuruluşunda kurucu ve yönetici olarak aktif projeler geliştirdi.
2 girişiminin ardından,kadınların iş hayatında daha fazla görünür olmasına profesyonel destek vermek amacıyla kendi işini kurmaya karar verdi.
Uluslararası Koçluk Federasyonu(ICF) akrediteli koçluk eğitimlerinin yanı sıra, Oxford, Cambridge ve Harvard Üniversitesi sertifika programlarına katılıp, girişimcilik üzerine tanınmış mentörlerden eğitim alarak farklı araçlarla harmanlanmış çalışmalar hazırladı.
Halen, Gelecek Tasarım Uzmanı olarak, kendi işini kurmak veya daha ileriye taşımak isteyen kadınların, kendilerinin ve işlerinin geleceğini tasarlamalarına, satış ve pazarlamayı öğrenmelerine programları ile destek vermekte, böylece kadınların daha özgür ve başarılı hissetmelerine yardım etmektedir.
En büyük tutkusu ve hedefi, tüm çalışmaları ile Kadınların ‘Para’ ve ‘Ticaret’ konularında rahat olmaları, böylece hem kendilerine hem misyonlarına katkı sağlamaları.
Bu hedefin bir parçası olan, ‘Para ile Yüzleş’ özel programını, gönüllü olarak 2020 Mayıs ayından itibaren 562 kadının katılımıyla gerçekleştirmiştir. Ve daha çok kadına sunmak için çalışmalarına devam etmektedir.
COACH Magazine Türkiye ve Global CEO
25 yıllık Ulusal ve Uluslar arası Teknoloji Şirketlerde 2009 Teknosa, 2012 SONY Eurosia Digital imaging, 2013 Samsung Türkiye Satış ve Pazarlama bölüm ve departmanlarda yönetici olarak görev aldı en son 2015’de Samsung Türkeye’den ayrıldıktan sonra HR Academy Türkiye’yi kurdu. Halen HR Academy Türkiye’de Satış, Sosyal medya, Kariyer Kişisel ve Kurumsal Marka eğitimleri, danışmanlık ve koçluk vermeye devam etmektedir. Sen Ol Diye koçluk platformu, Türkiye’nin ilk v e tek koçluk dergisi COACH Magazine Türkiye ve COACH Magazine Global kurucusu, Kocbul.net ve CoachForum gibi farklı koçluk platformlarında kurucuları arasındadır.
İnsan kaynaklaları yönetimi konusunda 2014 Yıldız Teknik üniversitesi İnsan Kaynakları Eğitimi, ISO 9001 iç tetikçi BSI 2015, Profesyonel Koçluk Eğitimi Adler 2015, Sosyal Medya ve Marka Yönetimi Eğitimi Yıldız Teknik üniversitesi 2015’de Eğitimler aldı.
Bir çok dernkeler de “2015 Peryön üyesi, 2016 ICF Global üyeliği,2016 ICF Türkiye üyeliği, 2016 - 2017 ICF Türkiye Sosyal Medya Kurulu Görevi, 2016 TEİD üyesi, 2017 Türkiye Etik ve Tibar Derneği TEİD Çalışma ve Mevzuat Kurulu Görevi, 2017 TEGEP üyesi, 2017 TEGEP Etkinlik düzenleme kurulu görevlerinde bulundu.
MCC, The Coaching Company
ICF Uluslararası Koçluk Federasyonu MCC unvanına (Master Certified Coach) sahip olan Naci Demiral Üst Düzey Yönetici Koçluğu, Takım Koçluğu, Mentor Koçluk ve Liderlik Eğitmenliği yapmaktadır.
İş yaşamı sürecinde ekiplerini yetiştirmek, liderlik özelliklerini güçlendirmek amacıyla katkı sağlayan ve geliştiren bir yönetici profili çizen Naci Demiral, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği – ICF Türkiye’de; 2010 – 2012 döneminde Pazarlama Kurul Liderliği’nin ardından, 2012 - 2014 döneminde Başkan Yardımcılığı ve 2014-2016 döneminde de Başkanlık görevlerini üstlenmiştir.
Kurucusu olduğu The Coaching Company bünyesinde gerçekleştirdiği koçluk çalışmalarına ek olarak, liderlik ve koçluk alanında eğitimler ve konferanslar vermekte, iş dünyasına yönelik dergilerde yönetim, liderlik ve koçluk kavramlarına ilişkin yazıları ile birikimini paylaşmaktadır.
ICF Vakfı Fahri Elçisi
NURAY AKMERİÇ, PCC, ORSCC
Nuray Akmeriç profesyonel iş deneyimini, büyük çoğunluğu yönetim pozisyonlarında olmak üzere, Bilgi Teknolojisi sektöründe kazanmıştır. 2000-2009 yılları arasında SAS Institute Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapan Akmeriç, daha önce Software AG Türkiye'de ve Sabancı Holding-IBM ortaklığı l-BİMSA'da yönetim kademelerinde görev yapmıştır. 2010 yılında kurduğu Akmeriç Koçluk Danışmanlık Eğitim Hizmetleri’nde koçluk ve danışmanlık hizmetlerine devam etmektedir.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun olan Akmeriç, yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Ekonomi Hukuku dalında, ikinci lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nden Felsefe dalında almıştır.
Akmeriç, Şubat/2020-Şubat/2022 döneminde Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF’in Türkiye Başkanlığı’nı yürütmüştür. Halen ICF Vakfı’nın Fahri Elçisidir.
Akmeriç, 2005 yılında Dünya Gazetesi tarafından verilen "Sektörlerin En Başarılı Kadınları" ödülünü kazanmıştır. “Kariyer ve Kişisel Gelişim” üzerine yazdığı “Kariyerimde İkinci Bahar” -- ISBN 978-605-5236-16-8 -- adlı kitabı Ekim/2013’te yayınlanmıştır.
Link2Coaching Founder
Koçluk serüvenime 2015 yılında Adler’den aldığım temel eğitim ve ardından tamamladığım Practicum ile başladım. Eşimin işi gereği İsviçre ve İtalya gibi ülkelerde uzun yıllar boyunca yaşadıktan sonra buralarda edindiğim kişisel gelişim birikimlerimi, geçmiş iş tecrübelerim ve koçlukla harmanlayarak koçluğumu uluslararası platforma taşıdım. ICF tarafından verilen ACC unvanını aldıktan sonra farklı ülkelerden, farklı kültürlerdeki üst düzey yöneticiler ile Executive Koçluk yapmaya başladım.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olarak yıllarca çalıştığım ajanslarda birçok uluslararası ve yerli firmaya kurumsal iletişim ve pazarlama danışmanlığı görevlerinde bulundum. Daha sonra pazarlama konusunda "Fashion and Luxury Brand Management" yuksek lisansı ile birlikte edindiğim marka danışmanlığı tecrübesi sonrasında kendi markam olan, ve global ölçekte koçlarla danışanları kolayca buluşturmak ve koçluk sürecini baştan sona yönetebilmelerini sağlamak misyonuyla yola çıkan “Link2Coaching” Mobil Uygulamasını oluşturdum. Halen İtalya’nın Milano şehrinde yaşamakta ve koçluk yolculuğuma global ölçekte buradan devam etmekteyim.
Uzman Koçlar Derneği Başkanı
Uzman Koçlar Derneğinin Başkanlığını yürüten Şule Kökhan; Denge Koçluğun kurucularındandır. Koç Seviye 6 Mesleki Yeterlilik Belgeli ve aynı zamanda ICF PCC Ünvanlı Profesyonel Koçtur. Uzman Koçlar Derneği Kurucu Üyelerinden olan Kökhan; anne, öğretmen, amatör fotoğrafçı, gazete kalem köşe yazarı, doğa, hayvan, kitap aşığıdır. 1979 doğumlu olan Kökhan, Paris La Fontaine İlkokulu, Ankara Anadolu Lisesi, Hacettepe Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler, Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezundur. Yaşam koçluğu, öğrenci koçluğu, takım ve yönetici koçluğu eğitimlerini almış olup profesyonel koç olarak çalışmaktadır. Uzman Koçlar Derneği Başkanlığını yürüttüğü süreç boyunca koçluk adına 2 Avrupa Birliği, 8 sosyal sorumluluk projesi , herkese açık faydalı webinarlar, eğitimlerle mesleğin doğru tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması için önderlik etmektedir.
Coach, Mentor, Consultant
Kocaeli doğumlu olan Tuba KARAGÖZ SEVER, Lisans eğitimini İşletme, Yüksek Lisans eğitimini ise “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” üzerine tamamlamıştır. “Kariyer ve Gelişim Koçluğu’nun Kişiler Üzerindeki Etkisi” üzerine ise tezini yazmış ve birçok noktada kaynak olarak kullanılmıştır.
23 yıllık profesyonel yaşam deneyimine sahip olan SEVER, kurumsal hayatının ilk 2 yılı İK yapılanması ve modülleri üzerine yazılım sektöründe, akabinde yep yeni bir kariyer basamağına İnsan Kaynakları alanında Koç Holding Grubu - Ford Otomotiv San. A.Ş. ‘de adım atmış olup bu alanda yaklaşık 17 yıl süre ile İK içinde birçok görevde yer almıştır. 14 yılı ise aktif olarak eğitim & öğrenme tasarımı ve gelişimi süreçlerinde geçmiştir. Ardından, yaklaşık 2 yıl Grup Hastaneleri’nde – İnsan Kaynakları Grup Direktörü olarak çalışmıştır. Yıllardır kurumsal yaşamın içinde olan Sever, gelişim yolculuğunda hayalini gerçekleştirerek kurumsal yaşamı anlatan tarafa geçmeyi tercih etmiştir. 5 yıldır ise; Gelişime Yolculuk Eğitim, Koçluk ve Danışmanlık’ta kurucu ve gelişim çalışmalarına keyifle devam etmektedir. Sen Ol Diye! Koçluk ve Mentorluk Platformu ve Coach Magazine Türkiye kurucu ortaklarındandır.
Yönetici Koçu, Mentor
Tunçel Gülsoy iş yaşamındaki yöneticileri ve liderleri geliştirme konusunda yoğunlaşmış profesyonel bir koç ve mentordür.
Asıl ilgi alanı şirket yönetimi basamaklarında yükselmekte olan 30-40 yaş arası yöneticilerdir.
Ayrıca bir çok insana da yaşam koçu olarak kişisel gelişimleri ve yaşam tatmini konusunda gönüllü olarak destek olmaktadır.
Temel koçluk eğitimini 2006-2007 yılları arasında ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu ) akreditasyonlu, ABD Kaliforniya’da kurulu CTI (Coaches Training Institute) koçluk okulunun Türkiye’de verilen eğitimlerinde almış daha sonra ise aynı okulun koçluk sertifika programını tamamlayarak CPCC (Certified Professional Co Active Coach) ünvanını almıştır.
2007 yılından beri hem ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu)’nun hem de bu kurumun Türkiye Şubesinin üyesidir. 2010 yılında PCC (Professional Certified Coach) ünvanını almıştır.
2015 yılında o güne kadar 570 den fazla farklı kişiye 4000 saatten fazla koçluk yapmış olarak MCC (Master Certified Coach) ünvanını almıştır.
Mesleğinde daha da ileri gidebilmek için CTI okulunu bitirdikten sonra ayrıca Erickson Coaching okulunu ve Academy For Coching Excellence (ACE) okulunu tamamlamıştır.
ACE okulun yöneticilere koçluk becerilerini öğreten programının eğitmen programını tamamlayarak LAT, Licensed Academy Trainer ünvanını almıştır.
Tüm bu okulunun dışında Gestalt Coaching’in çeşitli eğitimlerine katılmıştır ve Adler Coaching Okulunun programına başlamıştır.
“Take Charge of Your Talent” gelişim programının ilk bölümünü tamamlayarak “Certified Talent Catalyst” ünvanını almıştır.
ICF Global üyesidir ICF Türkiye üyesidir, bu derneğin iki dönem yönetim kurulu üyesi olarak saymanlık görevini sürdürmüştür.
Halen kurmuş olduğu Tunçel Gülsoy Koçluk, Danışmanlık ve Eğitim Ltd. şirketinde kurumsal hizmetlerini sürdürmektedir.Ayrıca bir çok başka şirketin projelerinde çözüm ortağı olarak yer almaktadır.
Eğitimci ve Lider Koçu
‘As Leader’ Liderlik Okulunun kurucusu, Adler Koçluk Okulunun yönetici ortağı ve lideri olan Vedat Erol, MCC lider koçu, takım koçu ve liderlik eğitimcisidir.
Sevgi dolu, bilge bir yol gösterici, sürekli öğrenen, okuyan, yazan, farkındalık yaratan bir eğitimci ve koç olarak liderler, lider takımlar aracılığı ile insanları, insanlığa hizmet etmeyi yaşam amacı edinmiş bir profesyoneldir.
Ortak yazarlığını yaptığı 5 kitabı bulunan Vedat Erol’un liderlik üzerine yazdığı 6. kitabı ‘Liderlik Yolculuğu” dur.
Uluslar arası iş ortakları ile birlikte geliştirmiş olduğu liderlik programlarından ‘Agile Leadership’, ‘Leadership Journey’, ‘Yüksek Performanslı Çevik Lider Takım’, ‘Yüksek Performanslı Takım Lideri’ gibi programlar, liderlik alanında birçok şirketin lider yetiştirme programları için tercih edilmektedir.
Ankara Üniversitei D.T.C.F İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olan Vedat Erol, Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi ve Gelişimi alanında master yapmıştır.
Professional Coach & Psychologist
İnsan Kaynakları profesyoneli olarak farklı sektörlerde on beş yıllık deneyimin ardından çalışmalarıma koçluk ve psikoloji alanında devam etme kararı aldım. Profesyonel Erickson Koçu, Psikolog, BDT terapisti, Transaksiyonel Analiz uygulayıcısı, Takım Koçu, EFT uygulayıcısıyım. Bireysel Koçluk ve Danışmanlığın yanı sıra gruplara yönelik gelişim ve farkındalık programları tasarlıyorum. Coach Magazine Türkiye dergisi için “Ülkelerde Koçluk Araştırmaları” yazı dizisini hazırlamaktayım. Aynı zamanda blog yazarıyım. “Sesli Sorular” adı altında Spotify uygulamasında kısa podcastler yayınlamaktayım.
Eşim ve iki kızımızla birlikte Polonya’da yaşıyoruz. Uzun doğa yürüyüşleri, zumba, yoga&meditasyon ve zen facing çizimler yapmayı seviyorum.
Bugünden geleceğe yönelik vizyonumda yer alan iki konunun GENÇLİK ve İKLİM&ÇEVRE başlıklarını taşıması nedeniyle sosyal sorumluluk kapsamında ÇYDD, TED, EÇEV, KEV, TOGV, TÜKD gibi çeşitli dernek ve vakıfların projelerinde gönüllü koçluk, rehberlik ve danışmanlık yaptım ve yapmaya devam ediyorum. İklim ve çevre konularında ise bilgi edinmeye ve farkındalık oluşturmaya yönelik proje çalışmalarıma devam etmekteyim.
ICF Türkiye Başkanı
20 yılı aşan profesyonel kariyerini profesyonel koçluk yönüne doğru çevirmeden önce Yunus Emre Şentürk çeşitli sektörlerde orta ve üst düzey yönetici olarak çalışmış ve aktif rol almıştır.
Koçluk mesleğinin global tepe kuruluşu ICF’in ülkemizdeki tek yetkili kurumu ICF Türkiye içinde uzun yıllardır gönüllü olarak çalışmakta ve profesyonel koçluk mesleğinin Türkiye’de ve dünyada gelişimi için emek sarf etmektedir. .ICF Türkiye’nin 2020 – 2022 döneminde, Yeni Medya ve Dijitalleşmeden Sorumlu Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmüş olan Yunus Emre Şentürk, yakın zamanda yapılan Genel Kurul’da, ekibiyle birlikte ICF Türkiye 2022-24 dönemini yönetmek üzere ICF Türkiye Başkanı görevine devam etmektedir.
Profesyonel Koçluğu merkezine alan Yunus Emre Şentürk birçok alanda mesleğin doğru bilinirliği ve etik kurallarının paylaşımını yapmak için konuşmalara katılmakta ve makaleler yazmaktadır. Ayrıca, birçok Sosyal Sorumluluk projesinde gönüllü bir şekilde profesyonel koçluk yapmaktadır.
MD, MMC
Dr. Zerrin Başer, ICF akredite Master Profesyonel Koç (MCC), eğitmen olarak özellikle üst düzey yönetici ve liderlere yönelik koçluk hizmetleri, liderlik programları uygulamakta, profesyonel koçluk mesleğinin Türkiye’de ve dünyada gelişimi için eğitim ve çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Denge Merkezi Danışmanlık çatısı altında özellikle “değer odaklı insan gelişimi” pencersinden kurumlarla, organizasyonlara yönetsel koçluk, takım koçluğu, eğitim ve gelişim projeleri yürütmektedir. İnsanın liderlik potansiyelini ortaya çıkarmak üzere lider modellemeleri yapmaktadır. Liderlikle ilgili kitap yazmakta ve geleceğin liderliği ağırlıklı “esinlendiren konuşmalar” yapmaktadır. Son dönemlerde yeni nesil organizasyonlar ve gelişim süreçleri üzerine odaklı çalışmakatadır. Kendini ve koç konumunu güçlendirmek için düzenli eğitim ve profesyonel olarak koçluk almakta, kendi üzerinde çalışmaktadır.
8000 saatten fazla koçluk, 14000 saatten fazla eğitmenlik deneyimi vardır ve Erickson Coaching International’ın Uluslararası Eğitmenidir.
Robert Koleji’nin ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş ve Aile Hekimliği Uzmanlık ihtisası yapmıştır.
Global olarak değişim ve dönüşümün içinden geçtiğimiz son iki yılda, “Yeniden İnşa Ediyoruz” temasıyla yaşadığımız süreçte etkilenen dinamiklerimizi gözden geçirerek bugünümüzü anlayıp, geleceğe yönelik modelleri konuşmak adına yola çıkıyoruz.
16 kişi ve üzeri katılım sağlayan kuruluşların logolarına, kongrenin sponsor görsellerinin bulunduğu alanlarda katılım sponsoru kategorisinde görünürlük imkanı tanınacaktır. zirve@koclukgelisimzirvesi.com adresine bir mail gönderebilirsiniz.
Diğer sponsorluk imkanları için sponsorluk dosyamızı incelemenizi rica ederiz.
Bu yeni yolların keşfi ise bazen zorlayıcı değişim süreçleriyle kimi içeriden, kimi dışarıdan gelen etkenlerle başlar. Ancak her koşulda gelişim, dönüşüm, yenilenme ve yeniden inşa etme kaçınılmazdır.
18 Ocak Online Zirvesi ile odağını insana alan tüm profesyonel konuşmacılardan istifade edebilirsiniz.
321/400
Workinton Levent 199 Çalıştayı, Coach Magazine Türkiye dergisine 1 yıl abonelik, Münevver Tuncer Uğursal kitabı "Minik Bir Adım", Demet Uyar kitabı "Koçluk Hakkında Herşey" ve sponsor sürpriz ikramları
116/150
18 Ocak Online Zirvesi ile odağını insana alan tüm profesyonel konuşmacılardan istifade edebilirsiniz.
26/30
Çünkü Koçluk, An’a uyumlanarak, zamanın ötesinde yeni yolların keşfine bir yolculuktur!
Bu yeni yolların keşfi ise bazen zorlayıcı değişim süreçleriyle kimi içeriden, kimi dışarıdan gelen etkenlerle başlar. Ancak her koşulda gelişim, dönüşüm, yenilenme ve yeniden inşa etme kaçınılmazdır.
Günümüz teknolojilerinin, gelecekte bugünün çok ötesinde yer alacağı bilinen bir gerçek. İnsanı merkeze alan ve yine insana hizmet etmek amacıyla geliştirilen yeni teknolojilere kendimizi ve işimizi nasıl hazırlarız?
Tüm yönleriyle insanı ele alarak geleceğe yönelik yaşam sistemlerine nasıl katkıda bulunabiliriz?
Bizlere binlerce yıldır yuva olan dünyamızı, bugün daha yaşanabilir ve gelecekte daha sürdürülebilir kılmak için hangi adımları atmalıyız?
Yine merkezinde İnsan olan bir temanın olmazsa olmazı olan sağlık ve well-being konularında bugün neler yapıyoruz? Bu aksiyonlarımızın bizi gelecekte desteklemesi için neleri daha farklı yapmalıyız?
Yenilenme ve yeniden inşanın her koşulda kaçınılmaz olmasının verdiği güçlü motivasyon ile hazırladığımız zirvede birbirinden farklı dört ana başlıkta Yeniden İnşa Etmenin yollarını birlikte arayacağız.
Bize en sık gelen soruları sizler için cevapladık..
18-19 Ocak 2023 tarihlerinde belirtilen ana başlıklarda yer alan konularda temel oturum ve paralel oturumlar, paneller ve çalıştaylar düzenlenecektir.
Konusunda uzman konuşmacılardan;
Program süresince bizleri canlandıracak sürprizler ve eğlenceli aktivitelerle keyifle üretmenin ayrıcalığını yaşayacağız.
İş dünyası profesyonelleri, liderler, yöneticiler, İK profesyonelleri, eğitimciler, koçlar, danışmanlar, akademisyenler, öğrenciler, KOBİ sahipleri, girişimciler, yatırımcılar, yaşamın merkezinde yer alan İnsan’a, onun gelişimine, potansiyeline ve motivasyonuna inanan tüm kurumlar ve bireyler zirvemize katılabilir.
Zirvemizi bugünden geleceğe, İnsana ve onun potansiyeline olan inançla, daha farklı, daha yenilikçi, daha sürdürülebilir sistemleri hayatımızda var edebilme motivasyonuyla hazırlıyoruz.
Sınırlı sayıdaki 1+1 ve öğrenci kontenjanından faydalanarak zirveye dahil olabilirsiniz.